Vælg en side

Hvor højt spiller en soundboks egentlig?

Soundboksen.dk leverer lyden til din perfekte fest eller festival. Hold gang i festen, men pas nu på øerne!!

Lær mere om soundboks 

Når du nu alligevel bare sidder der og læser, så kan du jo også lige lære noget nyt. Her under kan du lære mere om soundboks og hvor højt den  kraftfulde højtaler nu egentlig kan spille.

Kontrakt

For at sikre at alle vores kunder for den samme service, så har vi en lejekontrakt 

Book online

Book din soundboks hos soundboksen.dk og så en god service og nem afhentning 

126 db

Skru op for musikken og skab den stemning du ønsker. 126 db kan spille det hele op.

40 timer

Med en batteriboks fra soundboks løber du aldrig tør for musik og god stemning

Nemmere at forstå db-skalaen

Når det meste af verden nu er ved at falde bagover fordi The New Soundboks kan spille 126 db, så er det måske lidt svært at forstå. Men lad os forklare det. Alt lyd bliver målt i decibel (db). Db-skalaen går typisk fra 0 db og til 180 db. Når det gælder lydstyrke, kan mennesker typisk høre fra 0 dB. Menneske øret opfatter et fantastisk spektrum af lyd – fra en tandstik der rammer gulvet til et fly der flyver lige over hovederne på os. For ikke at have en skala der ikke er til at overskue, har man lavet den sådan at hver tredje dB op eller ned på skalaen betyder, at lyden bliver fordoblet eller halveret.
Det dobbelte af 40dB er altså ikke 80dB – men 43 dB. Dette gør helt klart skalaen lidt nemmere at overskue. Nu ved vi list om hvordan skalaen er skruet sammen, men vi mangler stadig og finde ud af hvor højt en Soundboks egentlig spiller.

Camilla (21 år) og veninderne var ikke i tvivl, efter de havde lejet en Soundboks hos Hurricane til Smukfest 2019:

Så fedt! Sidste år havde vi betalt kassen for et anlæg, som blev totalt overdøvet af naboernes. Med en Soundboks i år var det lige omvendt, og på et tidspunkt gav naboerne bare op og kom over og ønskede sange hos os. Megafedt! Og billigt. Så nice.”

z

126 db

Nem afhentning

Skab god stemning

Billige priser til festivaler

Lad ikke nabo campen så for musikken

Hvad er sundt for øret?

Når vi skal omregne db-skalaen til noget vi alle kender, så går vi ind og ser på hvilke decibel vi kan blive udsat for i vores hverdag. f.eks. larmer en normal Typisk hårtørrer eller en meget trafikeret gade 80db og en normal kraftig flyvemaskine larmer med 120db.
Det er ikke sundt for øret at høre på lyd der er meget højere end 85 db og derfor skal du altså ikke skrue helt op for din Soundboks indendørs. Nu er det de færreste mennesker der har været med i øveren når Metallica eller en ad de andre rockbands, men et typisk trommesæt spiller med 110. Det er altså ikke for sjov når soundboks skriver at deres vilde højtaler kan spille helt op til 126 db. Men bare rolig. Når du lejer en soundboks hos os, så kræver vi ikke at du skruger helt for bæstet.